News - Njoftime
Lajme dhe njoftimet
Europelift dhe jo vetëm...
Temat për modernizimin
dhe të sigurisë...

Temat e interesit
Artikuj që me siguri
do gjeni interesante

Struktura website
Lehtë të gjeni çfarë kërkim
në faqen tonë

http://europelift.gr/images/albanianslogan.png

Καλέστε τώρα στο 210-8611368

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για τους παλαιούς & νέους πελάτες μας

ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΨΙΑ & ΕΛΕΓΧΟΣ

για την καλή και ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα σας.

Καλέστε σήμερα στο 210-8611368

Ndërtimi të veçantë heqjen PDF Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike

Funksionojnë zakonisht hidraulike.

Platformat pres me gërshërë, vidë ose monoriktes (hidraulike) strukturave, për transferimin e ngarkesave të mëdha apo të vogla.

Kryesisht për objektet industriale, dyqane dhe / ose zyrave, për përdorim të jashtëm dhe / ose të brendshëm për heqjen ngarkesa të mëdha apo të vogla.


 
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed