News - Njoftime
Lajme dhe njoftimet
Europelift dhe jo vetëm...
Temat për modernizimin
dhe të sigurisë...

Temat e interesit
Artikuj që me siguri
do gjeni interesante

Struktura website
Lehtë të gjeni çfarë kërkim
në faqen tonë

http://europelift.gr/images/albanianslogan.png

Καλέστε τώρα στο 210-8611368

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για τους παλαιούς & νέους πελάτες μας

ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΨΙΑ & ΕΛΕΓΧΟΣ

για την καλή και ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα σας.

Καλέστε σήμερα στο 210-8611368

1 seminar për sigurinë në ashensore PDF Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike

Panhelenike Bashkimi Teknologji Ashensore
dhe Shkalleve Levizese - P.E.T.A.K
Anëtar i Shoqatës Evropiane Ashensore (E.L.A.)

Athena, 25 Prill 2013


LLOJI SHEET ËSHTË

Siguria e ashensorit duhet të jetë një prioritet - VKM Urgjent hartimi ri të cilat e bëjnë të detyrueshme të paktën çështjet që ndikojnë në mënyrë dramatike mbi sigurinë - informacion thelbësor dhe sensibilizimi i konkluzioneve të punëtorisë së parë të ashensorëve Panhelenike Teknologjisë Bashkimit dhe shkalleve levizese (P. E.T.A.K) u përqëndrua në sigurinë në ashensorët.

Lexo më shumë...
 


Europe Lift eshte themeluar ne Greqi ne vitin 1980.

Deri me sot ka montuar nje numur te madh ashensoresh te te gjitha llojeve dhe formave, tipeve, nevojave dhe vendndodhjes, etj.

Gjithmone prane nevojave dhe deshirave te klienteve, duke kerkuar bashkepunimin me te mire te mundshem per nje perfundim te mire  te çdo projekti.

Fale nje specializimi te vazhdueshem nepermjet panaireve dhe seminareve nderkombetare , duke shqyrtuar  ndryshimin kostant  te tendencave te tregut dhe te teknologjive  arrin tu pergjigjet me shpejtesi  dhe cilesi kerkesave ne rritje per shfrytezimin sa me te mire te hapesires.

Me eksperiencen dhe kompetencen e te gjithe ketyre viteve , vepron per tju dhene zgjidhje te vazhdueshme dhe te integruara  edhe projekteve me te veshtira per vendosjen dhe mirembajtjen e ashensoreve civile, ashensore per pesha te renda (mall, makina etj…), shkalle te levizshme, rripa  trasporti e koridore te levizshem.

Me personelin teknik, shkencor dhe administrativ te perbere nga teknike e mirembajtes te kualifikuar, elektriçiste, inxhiniere, ekonomiste, ne bashkepunim me agjensite qeveritare eshte e mirenjohur dhe pioniere e denje e ketij sektori.

 
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed